Moniques logboek

Monday, April 10, 2006

Sinds vandaag is M. officieel patiƫnt, en zit ze met een polsbandje om op haar bed in het Erasmus Medisch Centrum. Ze had haar weekendtas nog niet neergezet of er kwamen verpleegsters om bloed af te nemen en een lunch te brengen. Alles wat het ziekenhuis al wist ('Hoe en wanneer begonnen de klachten? ...) werd haar nogmaals gevraagd door een coassistent met een opschrijfboek.

Toen ik aan het einde van de middag terugkwam van een klus in Amsterdam vond ik haar opgeruimd aan de avondmaaltijd. We hebben gezellig op de dvd-speler gekeken naar een opname van 'De leukste thuisvideo's', en hebben zoals gebruikelijk in een deuk gelegen. M. heeft telefonisch Jason een goede reis gewenst, die deze week met zijn klas in Trier verblijft.

O ja, ze heeft nu telefoon. Mail mij als je het nummer wilt hebben: herbertb@zonnet.nl. M. wordt graag gebeld, want er is niet veel te doen daar. En het bezoekuur is van een uur of drie in de middag tot half 8, dat zou ook kunnen. Neem een tijdschrift mee als je komt.
Maar: voorlopig alleen dinsdag. Woensdagochtend vroeg is de operatie, daarna heeft bellen of opzoeken tot nader order geen zin. Adres, ook voor kaarten en zo: Erasmus MC afd Neurochirurgie, kamer 713, Dr. Molewaterplein 40/50
Postbus 2040, 3000 CA Rotterdam

Groeten, Herbert

0 Comments:

Post a Comment

<< Home